lauantai 21. heinäkuuta 2012

Voi itkujen itku....

Ei nyt mene meidän elämän alku ihan nappiin... Tänään pääsi jo minulta turhautmisesta itku...

Joku olis nyt vikana kun ei se ruoka vaan maistu....
Paddyllä oli heti alkujaan vähän ongelmia mahan kanssa. Ei syö läheskään sitä määrää kun paketti kertoo että pitäis syödä... syönyt oikeestaan vaan puolta määrää pussin ohjeesta... Maha on ollut välillä enempi pötköä ja sitten taas velliä... Eilen poitsu peuhasi toisen pennun kanssa ihan täysillä ja söi pitkästä aikaa edes pikkusen enempi sapuskaa vaan ilta kun tuli niin maha menee enemmän vaan solmuun... nyt alkoi kakki olemaan jo vetistä eikä enää vain löysää.

Tänään vaikkakin on sunnuntai on pakko mennä päivystykseen. Yön aikana kakki kaksi jäätävää vetistä kakkakökkökasaa ja nyt on selkeesti enempi voipunut. Onhan tuo jäbä jo laihtunutkin varmasti kun kasvaa kuitenkin vaikka ei syö niin paljon kun pitäisi. Eilen aloitin antamaan canikuria vai miten se nyt kirjoitetaankaan. Se varmaan sai aikaan suuremman ruokahalun ehkä?

Täytyy nyt vaan mennä anomaan apua lääkäriltä. Niin kovin herkästi sanotaan aina vaan että kotihoitoa ja seurailette vaan yms. Nyt mä kyllä aion vaatia selkeät ohjeet ja avut koska tulen muuten hulluksi tässä.

Monen vuoden haave toteutuu ja kaikki muu menee ihan nappiin.. vain ja ainoastaan tämä pakki ei ole yhteistyökykyinen.

Hyökkäykseen!
Me ei olla ravattu missään stressaamassa poikaa vaan hän on saanut ihan oman kodin pihamaita nuohota ja riehua siellä. Eilen oli ensimmäinen koiravieras ja sekin 8 viikkoinen pieni. Maksimi lenkki on ollut 200 metriä omaa hiekkatietä. Mitään lisukkeita ei ole annettu kun ensimmäisenä päivänä pala siankorvaa (josta luulin kaiken alkaneen) ja hänellä oli myös oma luu yksinolemista varten vaan sekin on nyt otettu pois.

Ruoka samaa kuin kasvattajalla ja itseasiassa säkki on sieltä saatu. Tarjottua tuli piimää ja kermaviiliä, mutta nekin jätin pois kun ei auttanut ruuan maistuvuuteen ja maha temppuili niidenkin aikana olevinaan enempi.

Nyt toivotaan että päivystys meidät ottaa vastaan ja autta... Itkujen itku....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti