sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pikkunen lasku tuli....

Eihän enää mennä minnekään?? Eihän!
Pikku Paddy sai koipeensa pienen reijän. Nesteytystä ei tarvittu kun ollaan ahkerasti juopoteltu. Mahan kiukkuilu on nyt jatkunut niin kauan että antibiootit tuli ja iso kasa maitohappo yms apuaineita käyttöön. Paddy sai myös oikein maittavaa ja ihanaa toipumisruokaa joka oli sitten niin saakelin hyvää että oksat pois! Lääkäri sanoi että jos neljäsosan söisi purkista niin olis hyvä... jos puolet niin olisin jo tosi tyytyväinen... Kysyin vielä tarkennuksen että kerralla vai koko päivänä? Hän sanoi koko päivänä... JEEEE :D Paddy nimittäin kiskoi sen neljäsosan ensimmäisellä nuuhkaisulla.



Alkupalaksi antibiootti, pääruuaksi purkkiruoka maitohappobakteereilla ja jälkkäriksi vielä geeliä. Aamusella söikin jo canikuria, joten sen saa sitten päivällä taas kun on nälkää kerätty.

Parin päivän takaista juoksua

Vompatti

Suuri rusakon metsästäjä


Eilen oli paddyllä siis parempi päivä aina iltaan asti... Ruoka maistui, mutta se sitten tulikin ulos vähän vetisemmässä kaaressa kuin oli koskaan ennen tullut.

Kuulemma kahdessa päivässä pitäisi olla tulostusjäljen taas pötkylän muotoista. Jos huomiseen mennessä vielä huononee niin sitten takaisin ja tutkitaan lisää. Neljän päivän jälkeen siirrytään takaisin papanaruokaan ja ehkäpä nyt sitten vaihdan sen merkin kun kerran ollaan jo nyt näin pitkällä väärää ruokaa syömässä. Kasvattajakin oli sitä mieltä että ei maistunut tämä eucanuba tarpeeksi hyvin pennuille niin miksipä sitä nyt sitten jaktaisi kun kerran sen voi tähän samaan soppaan ja alustukseen nyt pistää vaihtoon... Ajattelin että varmanpäälle pelaten otan sille tämän saman merkin herkkämahaisten pentuversiota mitä nyt syödään purkista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti