keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vauhti kasvaa ja vaarat lisääntyy!

Tuntuu että joka päivä tulee puolet lisää puhtia koiraan... Pelottaakin jo haluanko nähdä huomista :D

Paddy on nukkunut yöt todella hyvin. Ekana aamuna nousi viiden aikoihin kerran ruokaa kerjäämään ja seuraavana aamuna seiskalta. Sen jälkeen onkin mennyt sitten nukkuen.

Ruoka ei mennyt alas melkeinpä vuorokauteen, mutta nyt jauheliha ja mahamössö tekee kauppansa joten kuolemansairaita ei olla.... Ollaan vaan nirsoja... pipanakin kelpaa kuivana pienissä määrissä.

Paddy kakkii minikikkareita ja usein... Pissi ihan samanlaista että pieniä lammikoita alvariinsa. Selkeesti on taju että pitää mennä ulos ja ulkona useimmin pissii ja kakkii. Paddington haluaisi myös viettää kaikki nukkumahetket eteisessä ja ulkona. Päivällä käy myös sisätilat jos saa pitää päätä jalkapöydällä nukkuessa.

Ulkona raahaa isännän sukkamyttyä mukanaan pääalusena. Mahdollisesti myös kenkä voi toimittaa tyynyn virkaa. Suun käyttö on noussut todella isoon osaan ja myös taisteluleikit tuli eilen ja tänään oikeen kunnolla esiin.

Kaikinpuolin nyt on aktiivinen ja iloinen pentu tullut esiin. Kasvattaja oli sitä mieltä että menee pari viikkoa kunnes on kunnolla vauhti päällä... eli me ollaan jossain puolivälin alapuolella toistaiseksi :D APUVA! Poitsu on muuten kova komentelemaan jos ei uskalla tulla johonkin tai jos jotain ei tapahdu niin alkaa mölinä. Ei hauku eikä vingu... mölisee... "puhuu" vaativaan sävyyn.

Remmin ilmaantuminen kaulaan oli aika luonnollisen oloinen juttu hänelle. Kävelee siihen suuntaan missä remmi on ja kun remmi loppuu niin palaa pari askelta taaksepäin. Tämä tulee tietysti muuttumaan moneen kertaan mutta ensimmäinen kokeilu oli yllättävän rauhallinen ja kuitenkin hyvin vähän käytökseen vaikuttava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti