perjantai 14. syyskuuta 2012

Uneliaisuutta....

Nyt on sitten tuntosarvet ulkona ihan kokoajan ja jatkuvasti. Paddy on mun mielestä nukkunu tänään liikaa... nyt se meni itse koisimaan jo yläkertaan vaikka on kyllä nukkunut jo ehkä viidestä eteenpäin aika sikeesti.

Oltiin ulkosalla ja käveltiin ehkä 50m portilta ja takaisin... ulkona sai telmiä sen viisi minuuttia naapurin koiruksen kanssa ja hyvin innostus siihenkin riitti. Jotekin en osaa suhteuttaa sitä että koira on ollut todella sairas ja vaatii varmasti toipumiseen unta, kun samalla taas elukka on ihan oma itsensä mutta nukkuu liikaa...

Ruokaa meni alas jonkun verran mutta en osaa sanoa paljonko... Olen niin helkutisti tuputtanut mitä tahansa kunhan vaan söis... Huomenna toivottavasti menis jo ihan pelkkä nappula... TOIVOTTAVASTI!!!!!

Edelleen surffailun tuloksena on tullut vaan tylsiä tarinoita siitä kun on nuori pentu sairastunut tähän tautiin... Toivottavasti se on vaan vääristymä verkossa..

Tänään siis paino 6,6 jotta muistan..... jos oltaisiin jatkettu normaalilla kasvuvauhdilla niin oltaisiin jo varmaan 8,5kg tienoolla... Kutina on selkeesti laimentunut mutta on edelleen olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti