maanantai 27. elokuuta 2012

Takapakkia...

Mitäs tässä nyt taas pistäisi ylös... Paddy sai nyt rabies rokotteensa ja uuden sirun viime perjantaina. Pyysi josko lääkäri laittaisi samoja aineita kuitenkin kuin viimeksi... Oli koira niin hienosti sisäsiisti ja järjettömän energinen joten samaa mieluusti... No eipä tullut... Vointi oli toisenkin piikin jälkeen tosi hyvä, mutta sisäsiisteys on edelleen täysin hakusessa.

Lähinnä ongelmaa on öisin kun tuppaa sontimaan ja pissimään vaikka olen ottanut tavaksi päästää sen kerran yössä ulos (lähden töihin aamuvuorviikoilla 03 jäljistä joten on oppinut jo ennestään että yöllä kukutaan ja päästään pissille)

Tälläkertaa näppäimistön viereen ajoi ketutus mahan toiminnasta... Poika oli jo ihan täysin kunnossa oikeestaan kolmas päivä giardian toteamisesta lähtien. Tietysti maha tasottui hyvään uraansa vasta kun antibiooteista päästiin mutta siitä on jo viikkoja... Nyt kuitenkin viimeyönä jätkä on vetänyt ruikulia oikeen urakalla. Ensimmäiset mehut se ehti syömään mutta parit oli yön aikana sitten tullut vielä lisää. Otin talteen ja pistettiin taas giardiatestiin menemään.

Ruokaan heitin joukkoon maitohapot ja annoin kaapissa olevaa maharuokaa nyt penturuuan joukkoon aika ronskin määrän.

Positiivisempia juttuja!! Meidän jäbä on remmissä vieläkin erittäin siedettävä. Hän kohtaa niin ihmiset kuin muutkin koirat suurempia hötkyilemättä. Temppuja on jo ihan kiva valikoima ja suorittaa ne isolla mielihalulla. Odottelemme josko päästäisiin johonkin pentuagilityyn tai muulle kurssille harjoittelemaan muiden kanssa ryhmässä keskittymistä.

Paddy painelee märissä pusikoissa eikä ole moksiskaan vedestä ja märkyydestä. Miehen kanssa olivat perjantaina koirien uimarannalla (yksin) ja paddy lähti jo uimaan miehen ympäri kun ei jalat enää yltäneet pohjaan :) Meillä lenkille voidaan lähteä myös sadesäässä eikä paljoa tahtia haittaa... Lenkin pituudet on siinä 500m-700m että ei paljoo vielä päätä huimaa, mutta en viiitsi rasittaa kasvavia niveliä yksitotisella liikunnalla.

Eilen käytiin katsomassa paimennusharjoituksia ja ihmeteltiin lampaita. Olivat ihan hauskoja elukoita paddynkin mielestä... häntä lähinnä ihmetytti kun ne meni päällekkäin... (joo... oli sellanen aika varmaan niillä meneillään) Pinoutuville lampaille piti vähän pöhistä. Suoraan sanottuna EN saanut mitään kipinää moiseen touhuun...

Perjantaina paino oli 6,2 ja omasta mielestäni poika on taas vähän hoikemmassa kunnossa. Liikunta on maistunut, mutta ruoka ei...

Sitten vielä niitä tylsiä juttuja... Eli paddy on melko varmasti jollekin allerginen. Edelleen iho on kutisevainen ja korvat kutiaa myös. Toiseen korvaan saatiin jo hiivakin vieraaksi (viittaa myös allergioihin) Nyt ollaan siirtymässä sitten pennuille sopivaan allergianappulaan ja aletaan katsomaan mikä voisi olla tämän aiheuttaja. Itse veikkaan että ainakin possu... Possun korvan antamisen jälkeen on pariin otteeseen saanut vinhoja syyhykohtauksia parina iltana ja yönä.

Että näin meillä taas menee... päin persettä mutta menkööt :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti