tiistai 13. marraskuuta 2012

Paddy Osaa :D

No sainpa vihdoin kuvattua edes ulkona tehtäviä juttuja. Jätkän käppänä oli niin särmänä ennen kun kamera laitettiin päälle.. Sitten kun kuvattiin niin oltiin kovin löysää poikaa ja juokseminenkin on ihan lässyä... (samoin hyppiminen ja ylenpaattinen kontaktin haku)

Elikkäst ensimmäisessä istu, maahan, sivu, odota, kierrä, kiipee, "vilkuta" yms yms pikkuhömppää... Ja toki siis 6kk kakaran suorittamana... Emäntäkin teki pari mojovaa palkitsemismokaa, mutta sellasta se vaan on kun kameran laittaa päälle...



Sitten seuraavassa muistui, että jotain unohtu...  Tämä pujottelu on hiukan uutta ja aika kivaakin niin sehän on sitten pariin kertaan pakko kokeilla pieleen ennen onnistumista... (noi lasten vinkunat tulee naapurista... ollaan rajanaapurit lastentarhan kanssa...) Paddy tykkää kovasti tuosta kiertämisestä, niin siihen on aina hyvä lopettaa ja saa sillä myös onnistumisen vaikka muuton meniskin vähän penkinalle.


Viimosena sitten vielä tuli mieleen että yläfemmat unohtu! Paddyn eka temppu joka lienee aika rodunomainen liike koska hän oppi sen jo ensimmäisten viikkojen aikana. Silloin toki vain yhdellä tassulla silleen niinku oikeesti, mutta nyt jos yläfemmaa pyytää niin tulee kaks tassua ja turpavärkki aina pääliskauppaan... Sisätiloissa kun temputtaa niin vielä saa pyydettyä nätin yhden tassun läpäytyksenkin...

 

Sääli että olen niin laiska ja saamaton. Pätkä tuntuisi oppivan ihan mitä tahansa vaan keksin opettaa ja todella nopeasti. Olen yrittänyt katsastella koiratanssitunteja ja nyt myös rallytokoa ehkä... Vaan ei osu kurssit vuorotyöläiselle sopiviin aikoihin ei sitten millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti